avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu am certificatului medical constatator -
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu am certificatului medical constatator -

Nu am certificatului medical constatator -

Sotul meu a murit pe 26 decembrie iar pe 28 decembrie am fost la primaria sectorului in care a murit si le-am dat actele necesare (cum ar fi certificatul medical constatator al mortii) si am primit certificatul de deces. abia acum realizându-mi la câteva luni după faptul că primaria nu mi-a dat niciodată o copie sau nu am făcut niciodată o copie a certificatului medical constatator al mortii, pot să merg la primară să-mi explic locul și să cer o copie? Cum remediez asta?

Alte discuții în legătură

Certificat constatator al decesului IlieGeorgianaIuliana IlieGeorgianaIuliana Buna ziua!Am nevoie de Certificat constatator al decesului{copie legalizata!!}al tatalui meu decedat in 2007.Imi este necesar pentru pensie urmas(sotie)Mi l_au ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor u_c u_c Buna ziua! Apelez cu rugamintea de a ma indruma deoarece nu stiu incotro sa ma mai adresez.Mama mea incearca sa depuna dosarul pentru pensia de urmas al ... (vezi toată discuția)
Copie certificat de nastere zsoli71 zsoli71 Buna ziua, As dori sa va intreb cine poate solicita copie/adeverinta certificat de naste in urmatoarea situatie: -persoana in cauza s-a nascut in Romania, a ... (vezi toată discuția)