avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procedura legala prin care pot dovedi ca sunt copilul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procedura legala prin care pot dovedi ca sunt copilul tatalui ...

Procedura legala prin care pot dovedi ca sunt copilul tatalui meu. Eu m-am nascut in 1946, tatal si mama mea purtau un nume care mi-a fost dat la nastere, implicit trecut in certificatul de nastere, In anul 1953 atat tata cat si mama si-au schimbat numele de familie. Am nevoie sa fac dovada ca este tatal meu, in certificatul de deces apare numele de dupa 1953. Suntem sapte frati, cei nascuti pana in 1953 purtam un nume iar cei de dupa alt nume.
Multumesc Anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:36, 13 Februarie 2022
Mergeti la starea civila.
Multumesc frumos, am fost acolo si nu vor sa mi elibereze nici un document.
Faceți o cerere scrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere tulfuti tulfuti Buna seara va rog sa ma indrumatii si pe mine pt ca nu stiu unde sa apelez .Am fost casatorita dar nu mai eram inpreuna de 14 ani si nu am divortat din ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil 12 ani CristinaMorosan CristinaMorosan Buna ziua. Am si eu un baiat de 12 ani. Cand s-a nascut copilul nu eram casatorita si tatal lui nu era in tara, asa ca pe certificatul copilului nu este trecut ... (vezi toată discuția)
Trecerea copilului pe numele tatalui stana_i2010 stana_i2010 Cand am nascut copilul eram in proces de divort. Copilul a fost trecut pe numele fostului sot, acesta fiind trecut si la rubrica tata.. Dupa terminarea ... (vezi toată discuția)