avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Trebuie sa fac succesiunea pentru o casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Trebuie sa fac succesiunea pentru o casa pentru care,tatal ...

Buna ziua!
Trebuie sa fac succesiunea pentru o casa pentru care,tatal meu (decedat),nu a declarat utilitatile.Este posibil asa ceva?Cum a fost incasat impozitul pana acum de catre primarie?
Cel mai recent răspuns: Tribut , utilizator 11:29, 13 Februarie 2022
Impozitul nu are nicio legătură cu utilitățile.
Impozitul se achita la Primarie, utilitățile se achita la furnizori (EON, CRAB, Asociația de proprietari etc.)
Buna seara!Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde!Problema e ca Directia de impozite si taxe a sectorului 5 nu vrea sa-mi elibereze Certificatul Fiscal necesar succesiunii pana la recalcularea impozitului.Rezultatul ar fi diferenta dintre impozitul platit pana acum pentru utilitati nedeclarate(zic ei) si un impozit ipotetic ,care sa contina si o declaratie a utilitatilor catre sus-citata Directie.Considerati ca este un abuz ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2022
Tribut, utilizator
La ce utilități se refera mai exact? La taxa de salubritate?
La toate utilitatile.Cei de la Taxe si Impozite spun ca ar exista doua impozite:unul pentru imobilele cu utilitati declarate si unul pentru imobilele cu utilitatile nedeclarate.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate reclama/sesiza o administratora de apartamente anul2015 anul2015 Buna, De doi ani la apartamentul unde locuies a venit o noua administratora, de cum a venit mi sa parut ceva necurat la mijloc, deoarece brus a crescut ... (vezi toată discuția)
Regularizare taxa autorizatie de construire pers. fizica sector 1 loredanaradu1 loredanaradu1 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog, am nevoie sa stiu modalitatea de calcul a acestei regularizari de taxa, sunt persoana fizica, imobilul este situat in ... (vezi toată discuția)
Trebuie contract de gunoi cand vinzi o locuinta verbat127 verbat127 buna ziua, vreau sa vand o garsoniera si dupa ce am furnizat toate actele necesare notarului, acum imi spune ca fara un contract de salubrizare nu pot sa ... (vezi toată discuția)