avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Cum se procedeaza? Matusa mea care a decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Cum se procedeaza? Matusa mea care a decedat neavand ...

Buna ziua.Cum se procedeaza? Matusa mea care a decedat neavand sot si copii doar trei frati in viata, a lasat testament fiului meu cu titlul universal, bunuri mobile si imobile pentru apartamentul ce i-a aparttinut.Inainte de deces i-a dat fiului meu actele de propietate. Mentionez ca actul de deces este in posesia fiului meu. Ar vrea sa-l vanda dar nu stie cum se procedeaza. Astept. raspuns si va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:41, 12 Februarie 2022
Sa mearga la notar pe raza ultimului domiciliu al matusii, acolo se incepe procedura succesorala si dupa ce devine proprietar, sa il vanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinții mei au decedat. aveau trei copii din ... Cinesice@$ Cinesice@$ Bună seara! Părinții mei au decedat. Aveau trei copii ...din care unul a decedat.( o sora a noastra)..imediat dupa decesul parintilor.. si am ramas doi ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sora ? gigelas gigelas Au fost 3 frati.Fiecare cu casa lor. Unul a murit,iar averea a ramas mostenitorilor acestuia (a avut copii). Recent,a murit si sora,dar aceasta nu are ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca un testament? iconita iconita Mama mea decedata, are o sora ( matusa mea) care a lasat un testament fiului meu ( stranepot ) de matusa . Testamentul este cu titlul universal se specifica ... (vezi toată discuția)