avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Mama mea a primit o invitație de la Direcția de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Mama mea a primit o invitație de la Direcția de Impozite și Taxe Locale.

Buna ziua,

In cursul zilei de astăzi, mama mea a primit o invitație de la Direcția de Impozite și Taxe Locale, prin care i-a fost comunicat faptul că în termen de 15 zile, trb sa se prezinte la sediul acestora cu documentul de identitate și contractul de proprietate. Mama este pacient oncologic , urmând chimioterapie in prezent, deține o garsoniera și are o pensie sub 2000 de lei . Nu are nici o sursa de venit exceptând pensia,nici starea de sănătate nu ii permite. Ce se întâmplă? De ce timp de zeci de ani , nu au venit astfel de solicitări , iar astăzi ...? Mama a ieșit la pensie după 43 de ani vechime, nu a greșit niciodată cu nimic. Mulțumesc !
Ultima modificare: Luni, 14 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 12:35, 14 Februarie 2022
daca nu e deplasabila va poate face o procura notariala si mergeti dvs. pana nu merge cineva nu veti putea sti
incercati sa mergeti dvs sa aflati despre ce e vb
Mama este unic proprietar al garsonierei? Mama primește și indemnizație de handicap? Cred că trebuie să clarifice dosarul de rol fiscal în vederea impunerii la impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara -doresc indrumare marcu1iulian marcu1iulian buna ziua, doresc sa aflu cum pot clarifica divortul tinand seama ca sunt casatorit am 2 copii (18 ani si respectiv 13 ani) care locuiesc cu mama lor in ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare concediu medical pentru un pacient cu cancer andry12 andry12 Buna ziua. Va cer ajutorul intrucat am ajuns la disperare cu doctorii din Romania si nu mai stiu la cine sa apelez si cum se aplica legea in tara ... (vezi toată discuția)
Cum sa cumpere mama mea o garsoniera pe numele meu? vioricaw vioricaw Cum sa cumpare mama mea o garsoniera pe numele meu? Suntem doua surori, eu am 20 de ani si cealalta sora a mea este in conflict cu toata lumea, inclusiv cu ... (vezi toată discuția)