avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Mama mea este vaduva din 25.07.2019.La acel ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Mama mea este vaduva din 25.07.2019.La acel moment ...

Buna ziua! Mama mea este vaduva din 25.07.2019.La acel moment era pensionata la limita de varsta. Specific ca au avut o casnicie de 40 ani si nu s-a recasatorit. In prezent are o pensie 1200 lei . Poate beneficia de ajutor lunar constand in 25% din pensia tatalui meu ?(CONFORM NOII LEGI A PENSIILOR?).MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Pensie de urmaș marynutza_87 marynutza_87 Mama este nascuta in martie 1960 si vaduva de 21 de ani...Tata a lucrat in cadrul armatei iar casnicia lor a durat 16 ani...Poate mama sa beneficieze de pensie ... (vezi toată discuția)
Vaduva beneficiaza de pensie de urmas....? Lorisor Lorisor Mama mea este vaduva de 11 ani.Poate beneficia de indemnizatie de urmas si daca da,ce trebuie facut? Sau care sunt conditiile pentru a se incadra la aceasta ... (vezi toată discuția)
Ajutor social mariangela55 mariangela55 Buna ziua! Sotul a decedat in luna aprilie 2019 avand pensia la limita de varsta de 1500 lei. Eu sotia am pensia de 1200 lei la limita de varsta. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)