avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Factura e-on pe luna ianuarie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Factura e-on pe luna ianuarie Buna ziua!O alta intrebare se refera la factura e-on gaz a mamei ...

Buna ziua!O alta intrebare se refera la factura e-on gaz a mamei mele pe luna trecuta.Pentru 5 zile are de platit 80 lei pt perioada de facturare 21-25.01.2022.Acest lucru ,facand un calcul matematic ne duce la o factura lunara de 400 lei, ceea ce este enorm pt un ap cu o camera.Unde ne putem adresa?
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 12:26, 14 Februarie 2022
Prima data trebuie sa va adresati cu o reclamatie la furnizor, dupa aceea (daca nu sunteti multumit de raspuns sau rezolvare) puteti reclama la ANRE sau ANPC.
[ link extern ]
Multumesc!
Pentru a înțelege mai bine problema dvs., trebuie să spuneți din ce provine suma de plată de 80 de lei. Probabil este vorba despre: kwh consumați (cu siguranță), TVA (cu siguranță), abonament zilnic (să tot fie vreo 30 de zile, nu?!), etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la engie la enel ... Cristinalautaru Cristinalautaru Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la Engie la Enel datorita prețului foarte mare la gaze și chiar am semnat un contract foarte avantajos cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 31.05.2023, la 1 an de cand nu mai sunt ... alexandrugiurgea alexandrugiurgea Buna ziua, In data de 31.05.2023, la 1 an de cand nu mai sunt clientul Enel, am primit 1 factura Enel de 7981.63 Lei pt perioada de facturare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca am un contract de gaze naturale, persoana juridica, ... Alysa Alina Alysa Alina Buna ziua! Daca am un contract de gaze naturale, persoana juridica, încheiat în 2018 în derulare cu ENGIE în care prețul cel mai mare calculat la ... (vezi toată discuția)