avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La antena 3 a fost acuma cineva care a spus ca politia ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La antena 3 a fost acuma cineva care a spus ca politia nu se ...

La antena 3 a fost acuma cineva care a spus ca politia nu se poate face sesizează din oficiu si a spus dece, A inteles cineva ce a spus si dece nu se poate face? A vazut cineva emisiunea?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:33, 13 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul meu este sa nu puneti baza in ce se spune la televizor in general si la Aneta 3 in particular..
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicere de catre asociatia de proprietari montarea unei antene satelit pe fatada sau terasa bsterea bsterea Buna seara. Am o problema de domeniul sf-ului. Am incheiat un contract de furnizare servicii de televiziune prin satelit cu o firma. Au venit meseriasii sa ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu o victima... cmihai cmihai In primul rand vreau sa mentionez de la bun inceput ca acest caz e unul mai special. Asadar, sambata ce tocmai a trecut ma intalnesc pe soseaua de centura a ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Nicoleta1234444 Nicoleta1234444 Buna ziua, am o intrebare . Prietena mea are vârsta de 20 de ani, la 16 ani a mai avut un contact cu legea , furand produse cosmetice dar atunci cazul s-a ... (vezi toată discuția)