avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Circulara CSA nr. VI.22945/07.11.2007
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Circulara CSA nr. VI.22945/07.11.2007

Buna seara!
Ma poate ajuta cineva cu textul Circularei CSA nr. VI.22945/07.11.2007 sau vreun link? Am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: wildrainbow , utilizator 20:57, 14 Ianuarie 2010
Buna seara!
Ma poate ajuta cineva cu textul Circularei CSA nr. VI.22945/07.11.2007 sau vreun link? Am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic.

Buna ziua
Referitor la solicitarea dvs, cel mai indicat ar fi sa accesati pagina CSA sau sa solicitati sprijin la urmatoarea adresa : office@csa-isc.ro
Multumesc, insa pe site-ul CSA nu este publicata aceasta circulara. Voi incerca s ale trimit un mail, insa fiind o circulara, nu stiu daca ma vor ajuta.
Multumesc oricum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma broker asigurari emmlung emmlung Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Doresc sa infiintez o firma de broker in asigurari. In prezent sunt asociat unic la o firma de agent de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt o firma de brokeraj ELENADOGARU ELENADOGARU FIUL MEU AR VREA SA DESCHIDA O FIRMA DE BROKERAJ,ARE 22 DE ANI SI LUCREAZA DE 2 ANI CA INSPECTOR DE ASIGURARI,IN VARA ACESTUI AN VA TERMINA DREPTUL.CE CONDITII ... (vezi toată discuția)
Lista asiguratori seriosi Kapy Kapy Buna ziua, Tot caut sa ma informez despre fiecare asigurator in parte - cate reclamatii are fiecare, cate despagubeste, etc ca sa imi pot face o idee. Am insa ... (vezi toată discuția)