avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună dimineața! Pe data de 03.02.2022 am primit ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună dimineața! Pe data de 03.02.2022 am primit somație prin ...

Bună dimineața! Pe data de 03.02.2022 am primit somație prin poștă de la primărie că am o amendă de 130 lei pentru o trecere din 22.08.2020. Menționez următoarele: Am plătit acel peaj luni 24.08.2020,dimineață la 6.30. Datele contravenientului sunt greșite,mai exact blocul,eu stau la 5A1 și procesul verbal e întocmit pe 5A,conform copiilor de la primărie și poștașul tot acolo a dus plicul și din start mi s-a eliminat dreptul de a plăti jumătate în 15 zile. Termenul de prescripție a fost depășit întrucât adresa fiind greșită plicul a fost dus la acea adresă și la primărie nu era în 2021 când am plătit impozitul, abia în 2022 am primit somație de plată. Poate fi declarat nul procesul verbal? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Proces verbal gresit, pot face contestatie? Alexxyno Alexxyno Buna ziua! Ieri am fost oprit pentru ca am trecut pe rosu la un semafor si mi s-a facut proces verbal. Am constatat cand am ajuns acasa ca adresa mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Razvan192 Razvan192 Am o nelămurire cu privința unei amenzi de rovinieta!mentionez de la început ca mașina cu care circul am cumparat-o de la un var,și încă este pe numele ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda parcare nepermisa zulg zulg Buna ziua. Am cateva intrebari. Am primit o amenda pentru parcare nepermisa. Daca amenda imi vine la adresa din buletin, insa eu nu locuiesc acolo, nu ... (vezi toată discuția)