avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ordin 38/2022 - Cod COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ordin 38/2022 - Cod COR

Buna dimineata,

In Ordinul 38/11.02.2022 s-a redenumit ocupatia inspctor/referent resurse umane ca referent resurse umane ramanand acelasi cod cor. Va rog sa imi spuneti daca in acest sens se face act aditional si cand se inregistreaza in revisal. De asemenea aveti idee de ce aceasta redenumire? Care ar fi cauza?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 14 Februarie 2022
Se poate face si decizie si se inregistreaza in REVISAL .. Orice modificare a datelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. d)-g) din HG 905/2017 se transmite în registru cel târziu în ziua anterioară producerii modificării. ... insa cred ca , transmiterea trebuie efectuata cat mai repede posibil .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional suciugeorgeta suciugeorgeta va rog sa imi spuneti care este termenul de transmitere revisal in cazul schimbarii meseriei unui salariat prin act aditional....5 sau 20 de zile? (vezi toată discuția)
Act aditional Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina in cate zile se poate transmite in revisal actul ad. de prelungire a contractului individual de munca pe durata determinata. Multumesc (vezi toată discuția)
Buna dimineata! cristin20 cristin20 Ce presupune trecerea angajatilor de pe o firma pe alta a aceluiasi angajator? intocmirea dosarelor de personal, operare si transmitere revisal a CIM cu o zi ... (vezi toată discuția)