avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Timp partial de lucru pentru cresterea copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Timp partial de lucru pentru cresterea copilului considerat timp normal ?

Buna ziua
Va rog sa ma lamuriti daca perioada de lucru cu timp partial (4 ore pe zi) intervenita pentru cresterea copilului in varsta de pana la 7 ani este considerata ca timp integral pentru vechimea in munca pentru perioada anilor 1985-1990

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:22, 14 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada în care o femeie a fost încadrată, cu program redus, potrivit legii, pentru îngrijirea copiilor în vîrsta de pînă la 6 ani, se socoteşte ca timp integral, potrivit legislatiei in vigoare la acea data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ani vechime nissa nissa Buna ziua, In anul 1987,am lucrat(1an) jumatate de norma,adica 4ore.Am justificat cererea de la norma intreaga la jumatate,pt ingrijirea copilului.Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Vechime pe durata concediului pt. crestere copil mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Dupa anul 1990, in ce perioade concediul de crestere copil nu constituie vechime in munca? Am vazut ca in Legea 7/2007 a fost reintrodusa aceasta ... (vezi toată discuția)
Contract de munca de 2 h/zi BebeA BebeA Buna ziua, Sunt intr-o mare dilema, poate reuseste cineva cu experienta in domeniu sa ma lamureasca.... Am stat 2 ani acasa cu piticul in concediu ... (vezi toată discuția)