avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca un administrator de firmă de pază angajează ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca un administrator de firmă de pază angajează persoane ...

Daca un administrator de firmă de pază angajează persoane cu dizabilitati cu drept de munca 4 ore pe zi, dar le plătește salariul minim pe economie pentru un program de peste 180 de ore...iar angajatul lucrează numai de noapte in timpul săptămânii iar in weekend lucrează o zi intreaga, respectiv 24 de ore...obliga angajații sa semneze chitanța in alb,necompletate ,pentru a le da diferența de salariu, neimpozabila...este legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 14 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal ce spuneti .... sesizati ITM-ul si ANAF-ul.
Nu pot...am rate la banci,sunt vaduv ,traiesc singur sa imi plătesc datoriile

Cornel Vasile a scris:

Nu este legal ce spuneti .... sesizati ITM-ul si ANAF-ul.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci ,nu aveti decat sa acceptati situatia respectiva, daca nu doriti sa apelati la institutiile statului.
Este corect ce spuneti dumneavoastră, dar ratele la banci sunt lunare si nu imi permit sa plătesc penalizari de întârziere....este complicat si teoretic simplu

Cornel Vasile a scris:

Atunci ,nu aveti decat sa acceptati situatia respectiva, daca nu doriti sa apelati la institutiile statului.

Este corect ce spuneti dumneavoastră, dar ratele la banci sunt lunare si nu imi permit sa plătesc penalizari de întârziere....este complicat si teoretic simplu

Cornel Vasile a scris:

Alte discuții în legătură

Angajatori neseriosi ionut dg ionut dg am lucrat la un restaurant cca 6 luni aprox cate 180 ore lunar si am semnat un contract de munca in alb,greseala mea desigur.Dupa ce mi-am dat demisia am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)