avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua! În urma unui accident rutier mi-a fost ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua! În urma unui accident rutier mi-a fost avariată ...

Bună ziua! În urma unui accident rutier mi-a fost avariată mașina și am primit de la asigurare daune totala în valoare de 5900 de lei. La servis, după doua luni de așteptare pe motiv că "nu găsesc piesele corespunzătoare," îmi spune ca nu ma încadrez în asigurare și, pe deviz sunt 6890 de plată. E vorba de o diferență pe care nu mi-o pot permite dintr-un salariu de 1800 de lei pe lună. Menționez ca e vorba de un VW Golf 5 deci, se putea repara cu mult mai puțini bani decât îmi cer ei, mașina fiind doar tamponata pe toată parte stângă. Mulțumesc frumos! Mi-ar fi de mare ajutor un răspuns!
Cel mai recent răspuns: bububu , utilizator 17:43, 14 Februarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema dosar dauna fondul de garantare arsene21 arsene21 Salut, Am urmatoarea problema. In urma unui accident, masina mi-a fost avariata atat fata cat si spate iar cel vinovat avea asigurare la Astra. Am luat ... (vezi toată discuția)
Dauna totala, pastrare epava charlito22 charlito22 Buna ziua. Am avut ghinionul sa fiu implicat intr-un accident fara victime in care nu sunt vinovat, am facut constatarea amiabila si urmeaza sa merg la ... (vezi toată discuția)
Dauna rca ContSters308077 ContSters308077 Buna ziua, Am avut un eveniment rutier , persoana vinovata fiind asigurat la o anumita firma de asigurarea. Masina mea avariata este un vw golf af. 2006 . ... (vezi toată discuția)