avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare : Datele inscrise la Oficiul de Cadastru și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare : Datele inscrise la Oficiul de Cadastru și Publicitate ...

Intrebare : Datele inscrise la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară sunt publice? Un vecin care isi dorea sa cumpere o proprietate pe care am achizitionat-o eu, mi-a spus ca a verificat la Oficiul de cadastru daca am contractul de vanzare-cumparare legal. Cica aceste informatii sunt publice. Asa sa fie?
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2022
apedro, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:59, 15 Februarie 2022
da, sunt publice. oricine poate cere un extras CF de informare al oricarui teren (cu conditia ca acesta sa fie intabulat).
cererea se face online si livrarea la fel. ultima oara costa 20 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare imobil adighe adighe Buna ziua si bine v-am gasit, Doresc sa vand un imobil proprietate personala, dar singurele acte pe care le am sunt contractul de vanzare-cumparare intre ... (vezi toată discuția)
Recunoastere limite propietate inscrisa la cadastru: in zona ... mateiz mateiz Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: In zona ... mateiz Utilizator 11:45, 14 Noiembrie 2022 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in ... (vezi toată discuția)
Rectificare contrac de vanzare cumparare constantindn constantindn Buna ziua, Am si eu o problema legata de un act de vanzare cumpaare a unui apartament. Mai precis a fost trecuta gresit cota indiviza de teren in oc de ... (vezi toată discuția)