avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incalcarea atributiilor de serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incalcarea atributiilor de serviciu

salut.am si eu o problema la locul de munca si nu stiu ce sa fac,am nevoie de un sfat.lucrez in comert,la o firma mare din Romania,lucrez direct cu clientul.in aceasta perioada ca sa atragem clienti facem tot felul de benefecii clientilor,cum ar fi daca cumpara un produs i se da o reducere la un altul,numai ca eu si colegii mei am "omis" sa le spunem acest lucru clientilor si am luat cateva produse noi cu acea reducere numai ca unul din sefi a aflat si acum ne cere demisia.ce risc in cazul acesta?de ce pot fi acuzat?pot fi dat afara pe motin disciplinar?de mentionat ca lucrez de aproape 3 ani in firma si nu am mai avut pana acum nici un fel de abatere care sa atraga dupa sine un referat.astept sfatuti.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 23:09, 13 Ianuarie 2010
Aceasta "omisiune" ti-a patat activitatea de 3 ani. Sigur ca poti fi sanctionat disciplinar conform Regulamentului intern al firmei. Nu trebuie sa mai fi avut abateri, conteaza cat de ferm este angajatorul avand in vedere ca i-ati inselat increderea si nu ati respectat sarcinile de serviciu.
deci se poate ajunge chiar pana la desfacerea contractului de munca?
Decizia finala o va lua angajatorul dupa efectuarea cercetarii disciplinare la care veti fi chemati si in cadrul careia va trebui sa aduceti argumente in favoarea dvoastra. Ganditi-va bine la cum va veti apara pentru a scapa cu o sanctiune mai usoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract part time alimik alimik situatia este urmatoarea: incepand cu data de 09.03.2009, am semnat un contract part time ; mentionez ca lucrez si full time la o alta firma unde am funtia de ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract pentru indisciplina MIELUTA MIELUTA Buna seara, am nevoie de un raspuns, va rog!! Sunt angajata la o firma pe fisa postului scriidu-mi reprezentant vanzari. Mi s-a propus reducerea salariului pe ... (vezi toată discuția)
Sanctionare abatere disciplinara zxz19 zxz19 buna seara daca in regulamentul intern se prevede ca fapta de a intarzia la serviciu mai mult de 10 miute e abatere disciplinara si se sanctioneaza cu ... (vezi toată discuția)