avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cainele meu a muscat un alt caine.Buna seara, Va rog ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cainele meu a muscat un alt caine.Buna seara, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti. ...

Buna seara,
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti.
Am cinci caini in gospodaria mea,toti metisi ; toti adoptati de pe strada,doi dintre ei chiar cu probleme medicale.II ingijesc,ii vaccinam,deparazitam si locuiesc intr-o localitate pe langa Bucuresti,au paducuri separate,doi sunt micuti ca si talie si stau in casa ,iar trei dintre ei stau in paducuri ,dar uneori le mai dau drumul prin curte. Astazi in jurul orelor 17 ,sotul meu a iesit la poarta cu unul dintre caini(are 9,5 ani cainele,un metis mediu ca talie,foarte jucaus de obicei) si statea de vorba cu un vecin.In acel moment a trecut o doamna cu un bishon in lesa,la are cainele nostru a sarit si l-a muscat incat a necesitat interventie chirurgicala,a fost operat.Le-am rugat pe proprietarele bishonului sa le platim cheltuielile cu acest eveniment nedorit,sa ne ierte ca nu am vrut sa se intample asemenea necaz dar au chemat politia si acestia ne-au dat o amenda spunand ca reprezinta o contraventie.
Va intreb ce urmeaza sa se intample,daca este posibil ca sa mi se confiste cainele sau si mai rau sa fie omorat. Cainele meu este foarte bland si cuminte,dar a devenit agresiv cand a simtit acel caine in preajma sa.
Cu stima si multumiri,va rog mult sa-mi dati un raspuns.

Alte discuții în legătură

Santaj sau nu? Elllee Elllee Buna seara! In data de 29.01.2020, lesa cainelui meu s-a rupt si a muscat o doamna de picior. Mentionez ca rasa cainelui nu se incadreaza in categoria celor ... (vezi toată discuția)
Buna - probleme in italia din cauza cainelui Alinacosmina30 Alinacosmina30 Am un catel nu e agresiva e jucausa adora copiii,ieri eram intr-o curte cu ea si o alta catelusa se jucau,alergau sau adunat mai multi copio si sau jucat cu ... (vezi toată discuția)
Cainele meu a incercat sa ma apere de un agresor, si sunt acuzat ca l-am instigat sa-l atace. DimaDan DimaDan Salut , am si eu o problema. Acum aproximativ 3 saptamani , am iesit cu cainele afara ( o corcitura de amstaff ) este pui are 6-7 luni . In zona blocului ... (vezi toată discuția)