avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum elimin o persoana luata in spatiu de fostul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum elimin o persoana luata in spatiu de fostul proprietar?

Buna seara, am aplicat pentru atribuirea unui loc de parcare platit oferit de primaria galati , insa cererea mi-a fost respinsa pe motiv ca am datorii la bugetul local (eu si familia mea neavand niciodata restante). Ulterior am aflat ca la adresa mea mai figureaza o persoana luata in spatiu de fostul proprietar al apartamentului pe care l-am cumparat in urma cu 13 ani, persoana care figureaza cu ceva datorii la bugetul local.
Am facut o cerere la evidenta populatiei prin care am solicitat radierea tuturor persoanelor care figureaza la adresa mea cu exceptia membrilor familiei la care am primit raspuns ca la adresa mea voi figura doar eu si familia mea. Dupa toate astea aflu ca persoana respectiva inca figureaza cu rol la adresa mea impiedicandu-mi din nou accesul la un loc de parcare datorita datoriilor de la adresa.
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2022
geooispas, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:25, 16 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu e vb de buletin, e vb de domiciliul lui fiscal, de geaba i s-ar fi luat din evidenta ca ar avea domiciliul la dvs, daca el pana la data de evea datorii la bugetul local. E insa o nedreptate sa nu beneficiati de parcare , adresati o cerere scriesa, sa va dea in scris ca nu se poate si contestati
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba despre rolul fiscal al persoanei care nu locuieste efectiv la domiciliul dv
Solicitati oficial la presedintele de asociatie sa emita adeverinta in care sa precizeze numarul de prsoane si identitatea acestora care locuiesc in apartament,document pe care il depuneti la administratia fiscala unde solicitati radierea de pe rol fiscal a persoanei care va creaza disconfort

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto de la impozit alina240 alina240 Bunaziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. In anul 2002 am vandut un autoturism cu acte in regula si am ... (vezi toată discuția)
Interzicerea obtinerii unei c.i. provizorie pe adresa ta,a unei alte persoane..... mihasava mihasava Buna ziua....De 3 sapt,primesc mandate postale,pe numele unei persoane,X,care,a stat cu chirie,legal,la o alta proprietate pe care o detineam impreuna cu mama ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in 2014 am vandut o masina catre cineva din botosani(eu ... BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua! In 2014 am vandut o masina catre cineva din Botosani(eu avand domiciliul in Teleorman). Am facut contract vanzare cumparare, am scos fisa de ... (vezi toată discuția)