avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, Daca sunt condamnat la 8 luni închisoare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, Daca sunt condamnat la 8 luni închisoare cu suspendare ...

Buna seara,

Daca sunt condamnat la 8 luni închisoare cu suspendare pentru art. 337, mi se anulează și permisul?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 22:42, 15 Februarie 2022
Nu se anuleaza permisul de conducere. Vi se poate insa restrange acest drept ca pedeapsa complementara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, o persoana care a fost condamnata definitiv. la o ... ileanam55 ileanam55 Buna seara, O persoana care a fost condamnata definitiv. la o pedeapsa de un an cu inchisoare pentru savarsirea infractilnii de conducerea unui vehicul sub ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul strain cu itp expirat fara drept de circulatie in romania plus fals, uz de fal si dare de mita taut_m taut_m Buna ziua Am o foarte mare nelamurire. Am incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei pentru comiterea infractiunilor de: -conducerea unui autovehicul ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre interzicearea dreptului de a conduce si anularea permisului florentin29 florentin29 Buna seara, Revin dupa ceva timp,va rog sa imi spuneti care este diferenta dintre cele 2 cazuri.Anularea permisului stiu ce presupune,dilema mea este ... (vezi toată discuția)