avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face daca intr un proces de succesiune ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face daca intr un proces de succesiune redactarea hotararii ...

Ce pot face daca intr un proces de succesiune redactarea hotararii dureaza exagerat de mult.?Au trecut 4 luni de cand s a dat hotararea.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:20, 17 Februarie 2022
Cerere de urgentare redactare,memoriu la conducerea instantei,contestatie tergiversare proces,sesizare CSM.Ar.trebui sa discutati cu av angajat..
Am facut 3 cereri de urgentare si nici un raspuns.Dupa dumneavoastra care ar fi ce a mai reusita abordare?multumesc de raspuns
Ar trebui urmata ordinea indicata in postarea mea..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă ... Adi Lungu Adi Lungu Bună ziua. Care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă - judecătorie de sector - , trebuie să trimită părților motivarea soluției? Mă ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare judecatoreasca vasilel_67 vasilel_67 Ce cai de atac am pentru a intra in posesia unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila?? Am trimis deja 2 cereri de urgentare a comunicarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . avem o hotărâre definitivă la un proces de moștenire ... danmarian1977 danmarian1977 Buna ziua . Avem o hotărâre definitivă la un proces de moștenire data din martie și până acum judecătorii nu au trimis redactarea . Am făcut 4 cereri ... (vezi toată discuția)