Buna ziua! Daca in contractul de munca am o functie, dar in realitate sunt pusa si pe un alt post asemanator ( pe legitimatie scrie altceva ), se mai tine cont de drepturile care rezulta din contractul de munca? Practic, eu execut atat functia care imi apare in contract, cat si functia care imi apare pe legitimatie ( fiind platita doar pentru una singura ). Angajatorul doreste sa ma lase pe salariul afarent functie de pe legitimatie, dar faca a modifica si contractul de munca ( unde pentru functia din contract am salariu mai mare ). Este normal? Sper ca m-am făcut înțeleasă.! Multumesc!
Bună ziua,
În situația în care dvs. îndepliniți condițiile cumulului de funcții pt. același angajator, iar fișele de post aferente celor două funcții sunt diferite, este necesară încheierea unui contract individual de muncă pentru fiecare funcție în parte. Trebuie să știți că, acest lucru este posibil în măsura în care nu există incompatibilități privind cumului de funcții.
Si ce pot sa mai fac acum? Sunt deja de 2 ani in aceasta situatie. Poaturile reprezinta in mare cam acelasi lucru, dar ca cel de Consultant vanzari se refera la comenzi pentru Romania ( facturi, comenzi, tot ce implica), iar cel din contractul de munca este pentru strainatate ( oferte, comenzi ). Ideea este ca sunt singura persoana din firma care face acest lucru. Mai sunt 3 persoane in firma angajate pe acelasi post ca si mine care fac doar ce implic postul din CMI, si alte 2 persoane angajate pe postul pe care il am trecut pe legitimatie si in semnatura de la mail, care fac doar ceea ce implica postul lor.
Buna ziua! In cazul cumului de functii trebuia sa fiu platita pentru ambele functii sau cum se proceda? Mentionez ca ambele functii au acelasi salariu fix, plus comisionul aferent. Adica si colegele consultant vanzari si referentele au aceiasi salarizare. Eu am primit de 2 ani salariul pentru o singura functie. Trebuia sa fiu renumerata altfel? Practic ei au scutit un salariu timp de 2 ani, ca am indeplinit eu munca realizata pe doua posturi diferite. Se mai poate face ceva dupa atâta timp? Si inca o intrebare: cand ești delegat la alta locatie, functia pe care o are colegul pe care il inlocuiesti trebuie sa fie aceiasi functie ca a ta in CMI sau nu conteaza? Concret, eu ( referent in CMI ) trebuie sa înlocuiesc un consultant vanzari.