avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de functii la acelasi angajator-doua contracte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de functii la acelasi angajator-doua contracte se pot inregistra la ITM

Cumul de functii la acelasi angajator-doua contracte se pot inregistra la ITM cu 8 ore pe un contract pentru o functiie si un alt contract de 2 ore pentru o alta functie?
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 11 Ianuarie 2010
Desigur, incheierea unui al doilea contract de munca, cu timp partial, in afara functiei de baza, chiar si la aceiasi societate comerciala, este permisa de codul muncii.
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
Prin urmare, este posibil sa se inregistreze la ITM un c.i.m. cu 8 ore pentru o functie si un alt contract de 2 ore pentru o alta functie
Nu este nici o interdictie pentru incheierea mai multor CIM-uri la acelasi angajator.
se poate incheia act aditional c.i.m in bvaza art.41 lit.f) ccmun
Din textul art. 35 alin. (3) pare să rezulte că este admisibil cumulul de funcţii la acelaşi angajator.

Alte discuții în legătură

Cim pentru mai multe functii mnd mnd Buan ziua, Daca un angajat indeplineste doua functii in cadrul unei societati este nevoie sa se incheie cim pentru cea de a doua functie ocupata sau este ... (vezi toată discuția)
Cumulul de functii la acelas angajator nervosu9 nervosu9 Buna ziua. Am si eu o intrebare daca se poate... sunt angajat la o SC cu norma intreaga (9 ore din care 1 se considera pauza de masa). Pe langa sarciinile de ... (vezi toată discuția)
Salariu ptr cumul de functii kmikiks kmikiks Sant motopompist(pompier) pe fluturas dar si agent de paza in acelasi timp.Am dreptul de a cere spor ptr cumul de functii?:( (vezi toată discuția)