avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de functii la acelasi angajator-doua contracte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de functii la acelasi angajator-doua contracte se pot inregistra la ITM

Cumul de functii la acelasi angajator-doua contracte se pot inregistra la ITM cu 8 ore pe un contract pentru o functiie si un alt contract de 2 ore pentru o alta functie?
Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 11 Ianuarie 2010
Buna dimineata!
Lucrez untr-o unitate bugetara (spital). In luna decembrie datorita lipsei de personal si pentru asigurarea continuitatii am lucrat 1 zi peste posturile normate.Neputandu-se plati ore suplimentare s-a ales varianta cumulului de functii. Ptr. aceasta am incheiat un cim . cu salariul de incadrare la minimum pe grila ( desi eu am maxim).Pe fisa de salar pe decembrie imi apar 8 ore platite cu acest salariu pe care nu se aplica sporuri.
1. Este legal cum s-a procedat sau era necesara o alta fisa de plata avnd in vedere ca am 2 cim-uri?
2. In luna ianuarie 2010 se mai pot incheia astfel de contracte avand in vedere ca in legea 330/2009 nu se face nici un fel de referire la acest aspect?Se pot aplica prevederile din ccm sau (si ) din codul muncii daca nu se specifica nimic referitor la cumulul de functii?
Daca aveti incheiate 2 c.i.m. , atunci beneficiati de salariu pentru fiecare din contracte si nu de spor pentru cumul....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pentru mai multe functii mnd mnd Buan ziua, Daca un angajat indeplineste doua functii in cadrul unei societati este nevoie sa se incheie cim pentru cea de a doua functie ocupata sau este ... (vezi toată discuția)
Cumulul de functii la acelas angajator nervosu9 nervosu9 Buna ziua. Am si eu o intrebare daca se poate... sunt angajat la o SC cu norma intreaga (9 ore din care 1 se considera pauza de masa). Pe langa sarciinile de ... (vezi toată discuția)
Completare in cartea de munca suciu_diana suciu_diana Buna seara, cum se inscrie (efectiv) in cartea de munca cumulul de functii la acelasi angajator? Pot gasi undeva baza legala pentru inscrierile in cartea ... (vezi toată discuția)