avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Scaderea sub pretul de achizitie cu vouchere valorice ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Scaderea sub pretul de achizitie cu vouchere valorice distribuite gratuit

Salut,

Sa zicem ca vreau sa distribui gratuit un numar (3-4) de vouchere in valoare de 100 Lei, pe care ulterior utilizatorii le pot aplica la o comanda pentru a primi o reducere de 100 Lei.

In conditiile in care la majoritatea produselor, aplicarea unui voucher de 100 Lei ar determina scaderea sub pretul de cumparare al unui produs, cum poate fi tratat acest voucher pentru a nu fi considerat ca se vinde in pierdere?

Intreb pentru ca am vazut ca foarte multe magazine (chiar si foarte mari) fac asta, si ma intreb cum se procedeaza.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Scadere produs acordat gratuit din stoc cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am un magazin de haine iar in aceasta perioada vreau sa fac o promotie-la 1 produs,al doilea la jumatate de pret si la 2 produse-al treilea ... (vezi toată discuția)
Pretul de vanzare al unui produs si factura. raduvasile2 raduvasile2 Salutare, Am deschis recent un S.R.L neplatitor de TVA pentru un magazin online de haine si folosesc programul gratuit SAGA software pentru stoc, unde am ... (vezi toată discuția)
Retur produs electrocasnic - masina de spalat- pentru a fi schimbat cu alt model liviu_z liviu_z Am achizitionat o masina de spalat rufe cu capacitate de 7kg de la un magazin online pe data de 12.04.2013 (vineri),folosind pentru plata produsului si un ... (vezi toată discuția)