avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu neefectuat.. Cum procedez. M am transferat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu neefectuat.. Cum procedez. M am transferat

M am transferat la o alta instituție.. Pe fisa de lichidare mai am de efectuat 24 zile Co.. Cum voi proceda?? Vreau sa efectuez concediul!! Vechii angajatori, o primărie cică nu - mi dau banii, noi angajatori, nu - mi dau concediu
Ultima modificare: Joi, 17 Februarie 2022
yuby, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:52, 19 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti acest articol , daca va ajuta
[ link extern ]
Legea a fost abrogata.. Vreau actuala lege..
Sunt articole in vigoare...legea nu este abrogata in totalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Mia12 Mia12 Sunt cadru didactic cu contract de munca pe perioada nedeterminata si pe perioada de vara am primit banii aferenti concediului de odihna, insa din 24 august ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in cazul transferului ANCA47 ANCA47 Va rog sa ma sfatuiti in urmatoareai problema :cu data de 15 iulie 2008 urmeaza sa inchei un nou contract de munca. In cazul incetarii contractului de ... (vezi toată discuția)
Dupa cit timp concediu de odihna todirascuionela todirascuionela Am un caz in institutia unde lucrez. Un salariat a venit la unitatea noastra prin transfer de la o alta unitate. Nu a beneficiat de concediu de odihna pt anul ... (vezi toată discuția)