avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sechestru asigurator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sechestru asigurator

Cum pot institui sechestrul asigurator asupra autoturismului pe care l-am castigat in procesul de partaj pana la executarea silita, tinand cont de faptul ca masina se afla in posesia fostei sotii , care refuza sa mi-l dea inapoi?
Cel mai recent răspuns: ContSters47798 , utilizator 21:00, 13 Ianuarie 2010
dar pana sa ajungeti la executor de ce nu treceti pe la politie sa o reclamati pe fosta sotie pentru nerespectarea hotararii judecatoresti?;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator suiram_007 suiram_007 In cadrul unui proces civil de partaj unul din bunurile aflate in litigiu este un autoturism achizitionat prin credit , pentru care eu achit exclusiv ratele ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator suiram_007 suiram_007 In cadrul unui proces civil de partaj unul din bunurile aflate in litigiu este un autoturism Peugeot 307 achizitionat prin credit , pentru care eu achit ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator suiram_007 suiram_007 In cadrul unui proces civil de partaj unul din bunurile aflate in litigiu este un autoturism achizitionat prin credit , pentru care eu achit exclusiv ratele ... (vezi toată discuția)