avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire din CCC daca am avut contract determinat si a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire din CCC daca am avut contract determinat si a incetat

Buna ziua, am si eu urmatoarea situatie.
Sunt angajata pe perioada determinata de 24 de luni. In timpul derularii contractului determinat, am ramas insarcinata si ar trebui sa nasc in luna a 17 -a de contract, automat dupa numarul de zile obligatorii se intra in CCC, contractul de munca se suspenda pentru ccc. Intentionez sa stau toata perioada de ccc, acasa, perioada fiind de 2 ani. Din ce am citit in legislatie, contractul pe perioada determinata va inceta la data stabilita. Intrebarea mea, angajatorul mai este obligat sa imi ofere un loc de munca, dupa perioada de 2 ani in ccc, in conditiile in care am avut un ctr pe perioada determinata care a incetat de drept, la data stabilita? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Andreea296 , utilizator 10:02, 18 Februarie 2022
Legal nu este obligat sa va ofere un loc de munca, dar daca va intelegeti... va poate reangaja la terminarea CCC
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maternitate și o sarcina cu risc Madalina Prise Madalina Prise Buna ziua! Va prezint următoarea situație. Acum sunt in CCC1 copilul are 1 an și 4 luni .Intre timp am rămas însărcinată și mai am 5 luni până nasc. ... (vezi toată discuția)
Calculare dosare indemnizatie crestere copil MArtisoi MArtisoi Buna ziua, V-as fi recunoscatoare daca ma puteti lamuri cu privire la situatia urmatoare : in momentul de fata sunt in ccc 1, acesta implinind varsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Însărcinată în timpul perioadei de probă Cristina256 Cristina256 Buna ziua! Ma aflu intr-un proces de recrutare pentru un post pe perioada determinata (18 luni), si as vrea sa stiu ce se intampla in cazul in care as ramane ... (vezi toată discuția)