avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cand scrie ca pot face recurs 3 zile sambata si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cand scrie ca pot face recurs 3 zile sambata si duminica se calculeaza ...

Cand scrie ca pot face recurs 3 zile sambata si duminica se calculeaza daca cade datele pe aceste zile.Multumesc deja inainte raspunsul
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:27, 20 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
2. când termenul se socoteşte pe zile, nu intră în calcul ziua de la care începe să curgă termenul, nici ziua când acesta se împlineşte;
(2) Când ultima zi a unui termen cade într-o zi nelucrătoare, termenul se prelungeşte până în prima zi lucrătoare care urmează.

ca ex. daca ati primit comunicarea vineri si scrie 3 zile, ultima zi e marti in care puteti depune, iar daca termenul de implineste sambata sau diminica, ultima zi e luni.
in ca zi ati primit exact ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene spiritul1 spiritul1 Care este termenul de decadere pentru a introduce o actiune care are decaderea in 5 zile de la data comunicarii,solicitarii.Pe data de 25 ianuarie 2016 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza termenul de 10 zile de depunere la instanta a unui raspuns? cristiannegru cristiannegru - la data de 03.06.2014 am primit de la instanta o Comunicare a unei Intampinari in care mi se spune ca trebuie sa formulez un Raspuns in Termen de 10 ... (vezi toată discuția)
Informare calcul termen plata timbru adystre adystre Buna ziua, Am de platit o taxa de timbru judiciara.Am primit comunicarea in data de 13 Iunie ac.Am la dispozitie 10 zile din momentul comunicarii ca sa pot ... (vezi toată discuția)