avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa un Act de proprietate eronat Buna ziua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa un Act de proprietate eronat Buna ziua Revin cu o intrebare la care nu am primit raspuns.Cum ...

Buna ziua
Revin cu o intrebare la care nu am primit raspuns.Cum trebuie sa procedez în următoarea situatie: există un Act de proprietate emis pe numele fraților tatălui meu dar si a mamei mele (cumnata lor)în prezent decadata si dansa - cei care au revendicat pământul nu au știut că pot declara numele tatălui meu -decedat înainte de 1989- si au declarat numele mamei mele ca si cand ar fi fost sora lor nu cumnata.Acum avem dificultăți în a rezolva succesiunea dupa mama .Precizez ca a a fost făcută succesiunea dupa tatăl meu înainte de emiterea actului de proprietate.Va rog sa ma ajutati .Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 04:02, 23 Februarie 2022
În ce constau, mai exact, dificultățile? Cine și ce poziție exprimă, mai exact, raportat la aceste dificultăți. Cine, mai exact, „au declarat...”: Etc.

Mie nu mi se pare deloc nefiresc/eronat ca o persoană în viață (soția/moștenitoare a soțului său) să fi formulat prin 1991 cererea de restituire, când pe îngropatul soț (de dinainte de 89) îl împiedicau vreo 2 metri de pământ deasupra ca să vină s-o semneze. Dar sugerați că nici ea ... (că ar fi fost cumva „declarată” fiindcă era prin preajmă sau din cine știe ce pricină).

Discutați direct cu un avocat și arătați-i și hârtii (înscrisuri).
Nouă aici ... ne lipsește globul de cristal spre a desluși ce nu s-a povestit.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2022
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa gasesc mostenitorii unei persoane ? clienta noua clienta noua Intr-un lant succesoral complet, lipseste numai certificatul de most.al unei cumnate a mea. Aceasta a murit in urma fratelui meu, si ei nu au avut copii. Ea a ... (vezi toată discuția)
Testament aparut dupa dezbaterea mostenirii. NICULIN NICULIN Buna ziua! In anul 2008 s-a dezbatut mostenirea de catre parinti, unde erau patru frati! In anul 2017 a murit si ultimul frate si s-a facut succesiunea unde ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral mihaimen mihaimen Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI Am o problema de familie: am fost 5 frati dintre care 1 a ramas in curtea parinteasca. In anul 1990 a ... (vezi toată discuția)