Buna ziua
Revin cu o intrebare la care nu am primit raspuns.Cum trebuie sa procedez în următoarea situatie: există un Act de proprietate emis pe numele fraților tatălui meu dar si a mamei mele (cumnata lor)în prezent decadata si dansa - cei care au revendicat pământul nu au știut că pot declara numele tatălui meu -decedat înainte de 1989- si au declarat numele mamei mele ca si cand ar fi fost sora lor nu cumnata.Acum avem dificultăți în a rezolva succesiunea dupa mama .Precizez ca a a fost făcută succesiunea dupa tatăl meu înainte de emiterea actului de proprietate.Va rog sa ma ajutati .Multumesc anticipat.
În ce constau, mai exact, dificultățile? Cine și ce poziție exprimă, mai exact, raportat la aceste dificultăți. Cine, mai exact, „au declarat...”: Etc.
Mie nu mi se pare deloc nefiresc/eronat ca o persoană în viață (soția/moștenitoare a soțului său) să fi formulat prin 1991 cererea de restituire, când pe îngropatul soț (de dinainte de 89) îl împiedicau vreo 2 metri de pământ deasupra ca să vină s-o semneze. Dar sugerați că nici ea ... (că ar fi fost cumva „declarată” fiindcă era prin preajmă sau din cine știe ce pricină).
Discutați direct cu un avocat și arătați-i și hârtii (înscrisuri).
Nouă aici ... ne lipsește globul de cristal spre a desluși ce nu s-a povestit.
Partaj succesoral
mihaimen
Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI
Am o problema de familie: am fost 5 frati dintre care 1 a ramas in curtea parinteasca. In anul 1990 a ... (vezi toată discuția)