avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Tatal meu provine dintr-o familie cu 9 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Tatal meu provine dintr-o familie cu 9 copii. Dupa ...

Buna seara!
Tatal meu provine dintr-o familie cu 9 copii. Dupa decesul ambilor parinti, unul dintre mostenitori nu e de acord cu vanzarea casei. Nu e de acord nici cu ideea de a fi despagubit. Exista vreo solutie? Daca toti sunt de acord cu vanzarea casei si terenului, mai putin unul, nu se poate vinde acea mostenire?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:42, 19 Februarie 2022
Rezolvati in instanta,e singura solutie.In 8 costurile o sa fie suportabile mai ales ca la imobilele din mediul rural taxele de timbru datorate sunt relativ mici.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Februarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere- nelamuriri melcisor melcisor Buna ziua! Noi vrem sa incheiem un contract de intretinere cu socrii mei, respectiv parintii sotului. As dori sa stiu daca este cel mai avantajos contract ... (vezi toată discuția)
Mostenire in cazul unui teren transcris prin registrul agricol in alta proprietate GicaRo GicaRo Buna seara, Speta pentru care as dori sa va exprimati parerile suna asa: - trei frati si o mama vaduva; - nu s-a facut succesiunea in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Mostenire petrovantea12 petrovantea12 Buna, dupa decesul ambilor parinti,eu fiind singurul mostenitor(fiu),pot beneficia de terenul lasat de ei,fara a avea act de mostenire? Trebuie sa dezbat ... (vezi toată discuția)