avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie-credit-pericol?- dacă eu am facut donație ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie-credit-pericol?- dacă eu am facut donație ...

Vă rog să-mi răspundeți si mie, dacă eu am facut donație fiicei mele un apartament cu uzu fruct viager, iar ea a făcut un credit fără să știu eu, intrebare, dacă, Doamne ferește, nu poate plăti creditul, apartamentul dat de mine este in pericol?, mulțumesc
Camelia Ghinea
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:00, 19 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, apartamentul primit de fica dumneavoastră riscă să fie scos la licitație, daca ajunge să fie executată silit.
Dar dumneavoastră cât trăiți, nu sunteți în pericol, noul proprietar va intra în imobil doar după moartea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.va rog sa-mi spuneți care e cea mai buna soluție ... Carmen-Camelia Carmen-Camelia Bună ziua.Va rog sa-mi spuneți care e cea mai buna soluție de adoptat pt următoarea speță.Eu și soțul meu suntem fiecare la a doua casatorie ,fiecare ... (vezi toată discuția)
Somație abuzivă de scoatere la licitație apartament deținut ca nudă proprietate, cu clauză de întreținere și uzufructuar mama mea. cum pot înlătura abuzul? ravita ravita Situatia mea este urmatoarea : am imprumutat privat suma de 8800 euro in ianuarie 2008 . Judecatoria Timisoara admite cererea si autorizeaza creditorul sa ... (vezi toată discuția)
Datorii in canada, proprietate in romania Maria_Alexandra Maria_Alexandra Buna seara si la multi ani! Sotul meu are o matusa care, impreuna cu sotul ei (decedat de cativa ani), a donat cu uzufruct viager apartamentul fiicei lor ... (vezi toată discuția)