avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! Am fost in Italia internat la spital, acolo ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! Am fost in Italia internat la spital, acolo mi-au ...

Buna ziua!
Am fost in Italia internat la spital, acolo mi-au pus diagnostic de biopolarism ma tratez de aproximative 6-7 luni, sunt in pragul diminuirii medicamentatiei mai iau decat 2pastile Depachin si Anxiolitic dimineata si seara .
Am fost la medicina muncii unde am fost declarat apt , le-am spus ca urmez tratament si mi-au facut o programare la un medic psihiatru specialist. Credeti ca ma vor angaja ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:58, 20 Februarie 2022
Angajarea dvs. depinde de fisa dvs. de aptitudine pe care medicul specialist de medicina muncii o va completa, in urma unei examinari medicale (inclusiv diagnosticul de la medicul specialist psihiatru) si a fisei cu riscuri profesionale emisa de eventualul angajator, pentru locul de munca oferit. Afectiunile de care suferiti nu trebuie sa fie nominalizate drept contraindicatii in fisa dupa care se face examinarea dvs. medicala, in vederea angajarii.
Sunt aplicabile prevederile HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare, privind supravegherea starii de sanatate a lucratorilor. Gasiti actul normativ mentionat pe internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicina muncii - adhd, ocd, bpd etc ParkEunByul ParkEunByul Buna ziua. De curand am aflat ca sufar de ADHD, OCD, Tulburare Borderline si inca cateva afectiuni psihice. La locul de munca nu m-au afectat niciunele si ... (vezi toată discuția)
Probleme angajare cu depresie..actiune in instanta Efremia Efremia Bună ziua! Am fost diagnosticata în noiembrie cu tulburare depresiva forma medie. Am lucrat 1 an jumătate ca operator calculator, dar s-a desființat postul ... (vezi toată discuția)
Testare acuitate vizuala - ambliopie AnonimXYZ AnonimXYZ De curand am fost angajat ca fotograf, am inceput sa-mi fac meseria, destul de bine, zic eu. Am auzit ca in perioada de vara se va face o testare a acuitatii ... (vezi toată discuția)