avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 contracte de munca - 8h/zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 contracte de munca - 8h/zi

Buna ziua, am câteva întrebări cu privire la încheierea a 2 contracte de munca cu norma 8h/zi la 2 angajatori diferiți:
1. Am obligația de a-i anunța pe fiecare dintre ei, sau nu exista vreo lege care să mă oblige?
2. Pot avea tichete de masa la ambii angajatori?
3. In cim ar trebui specificat că intervalul orar va fi diferit astfel încât să nu se suprapună? Daca se suprapune, încalc vreun articol de lege?
Cel mai recent răspuns: bauww , utilizator 16:41, 20 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Aveți obligația de a-i anunța... Vedeți art.7 ali .3 fin Codul fiscal.

2.. Primiti tichete de masa numai de la angajatorul la care aveți funcția de bază.

3. Ar trebui specificat intervalul orar diferit astfel încât să nu se suprapună.
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc frumos pentru raspunsuri

Cornel Vasile a scris:

1. Aveți obligația de a-i anunța... Vedeți art.7 ali .3 fin Codul fiscal.

2.. Primiti tichete de masa numai de la angajatorul la care aveți funcția de bază.

3. Ar trebui specificat intervalul orar diferit astfel încât să nu se suprapună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare legata de domeniul muncii si anume: ... Cezar18 Cezar18 Buna ziua, Am o intrebare legata de domeniul muncii si anume: Daca am doua CIM de 8h la 2 angajatori diferiti si nu anunt cele doua firme (necompetitori) ... (vezi toată discuția)
Drepturi in perioada preavizului de 20 zile gab2006 gab2006 In preavizul de 20 zile acordat pentru desfacerea CIM cu art 65 alin 1 mi se specifica urmatoarele: Art.3 Cu exceptia situatiei prevazute la art.4 din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. lucrez full time la o companie (9-18). de curand am ... andrelm andrelm Buna ziua. Lucrez full time la o companie (9-18). De curand am fost acceptata si pentru un alt job la alta companie tot full time (programul este flexibil ... (vezi toată discuția)