avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gasire act vanzare-cumparare in arhivele nationale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gasire act vanzare-cumparare in arhivele nationale Buna ziua,as ...

gasire act vanzare-cumparare in arhivele nationale
Buna ziua,as dori cateva informatii despre gasirea unui act de vanzare-cumparare din anul 1951.
Acest act atesta cumpararea strabuniciilor mei a unui teren, am datele de identificare al actului, (nr. si data exacta a intocmiri)
Poate cineva sa imi spuna cum se procedeaza la arhivele nationale pentru gasirea acestui act?
Am intrat pe site la ei si am gasit unele cereri care se pot depune , si am vazut ca este o taxa de 45 lei, dar nu am gasit exact ce tip de cerere se depune pentru acest act.
Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:45, 20 Februarie 2022
Se face cerere tip, se gaseste la sediul institutiei un formular care se completeaza. Este nevoie de cartea de identitate si de actul de mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare-cumparare pisica300 pisica300 Buna ziua ! Strabunicul meu a cumparat 2 case . Dar nu stiu cine a fost vanzatorul. Imi trebuie aceste acte, dar Arhivele Nationale au inventariat actele doar ... (vezi toată discuția)
Succesiune Dyana77 Dyana77 Va rog sa ma ajutati in problema care o am.Bunica mea,are doua locuri la un cimitir in oras,locuri pe care le`a platit timp de 20 de ani(lasate,de bunica ... (vezi toată discuția)
Sora strabunicii mele face parte din familia mea ? sunt membru din familia acesteia ? pot obtine anexa 9 in calitate de membru al familie ? cornaca cornaca Buna ziua stimati domni si doamne juristi, incerc a desface o problema de familie si intreb; Sora strabunicii mele face parte din familia mea ??? Sunt ... (vezi toată discuția)