avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog sa ne consiliați ce putem face in cazul in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog sa ne consiliați ce putem face in cazul in care constructorul ...

Va rog sa ne consiliați ce putem face in cazul in care constructorul blocului nu face racordul la Electrica? Au trecut aproape 3 ani și avem și la ora actuala doar niște deviații de apartamente din unicul contor pe care sunt și liftul și scara și garajele. Acest contor înregistrează aiurea sume mari de kw in fiecare luna, între 700- 1100 kw la 3 ap locuite pana in prezent. Ce putem face, cui sa ne adresam?
Cel mai recent răspuns: mcapata , utilizator 22:17, 27 Februarie 2022
Constructorul blocului a consemnat in documente legale data de bransare la utilitati??
daca exista document legal asumat de constructor ca pana la data X urmeaza a se executa bransament electric si nu s-a achitat de obligatie,atunci notificati oficial constructorul cu obligatia achitarii sarcinii asumate -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Mulțumesc pt răspuns. Contractul a fost făcut fiind mințiți ca intr-o săptămâna vom avea toate hârtiile in regula. Din contract nu reiese ca racordul nu e făcut. Scrie curent tras la prize. In contextul actual este interpretabil. Avem doar pasante pt apartamente, trase din unicul contor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi răspundeți dacă o adunare generală poate hotări ... mcapata mcapata Va rog sa-mi răspundeți dacă o adunare generală poate hotări ca intr-un apartament nelocuit sa figureze o persoana???? Deasemenea un administrator poate ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul ... tenegabi tenegabi Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ne lamuriti ce putem face in cazul in care constructorul ... mcapata mcapata Va rog sa ne lamuriti ce putem face in cazul in care constructorul blocului nu a mai făcut nimic pentru racordarea blocului la Electrica? Ne aflam in al ... (vezi toată discuția)