Va rog sa ne lamuriti ce putem face in cazul in care constructorul blocului nu a mai făcut nimic pentru racordarea blocului la Electrica? Ne aflam in al treilea an si in bloc exista un singur contor de la care sunt trase niște ceasuri mici ( repartitoare) pt apartamente. Facturile vin pe numele fiului constructorului și a fost angajat un administrator care face după bunul plac împărțirea curentului comun, neținând seama nici de faptul ca exista apartamente nelocuite. El trece automat câte o persoana chiar și la acele apartamente. Va rugam sa ne spuneti ce putem face, atât in cazul constructorului, cat și in abuzurile administratorului. Dacă nu i-am mai plătit, am figurat tot eu ca rea platnica, ba chiar m-am trezit cu somație de la o societate civilă de executori judecătorești.
Notificati oficial constructorul cu obligatia racordarii imobilului la utilitati-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Multumesc mult. Administratorul , practic nu mai are ce cauta sa administreze doar cele trei apartamente locuite (dintre care unul este al constructorului) Practic nici cele doua apartamente locuite, nu trebuie sa-i plătească nimic, din moment ce nu au facturi pe numele lor? Am înțeles bine? Mulțumesc cu anticipație.