avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog sa ne lamuriti ce putem face in cazul in care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog sa ne lamuriti ce putem face in cazul in care constructorul ...

Va rog sa ne lamuriti ce putem face in cazul in care constructorul blocului nu a mai făcut nimic pentru racordarea blocului la Electrica? Ne aflam in al treilea an si in bloc exista un singur contor de la care sunt trase niște ceasuri mici ( repartitoare) pt apartamente. Facturile vin pe numele fiului constructorului și a fost angajat un administrator care face după bunul plac împărțirea curentului comun, neținând seama nici de faptul ca exista apartamente nelocuite. El trece automat câte o persoana chiar și la acele apartamente. Va rugam sa ne spuneti ce putem face, atât in cazul constructorului, cat și in abuzurile administratorului. Dacă nu i-am mai plătit, am figurat tot eu ca rea platnica, ba chiar m-am trezit cu somație de la o societate civilă de executori judecătorești.
Cel mai recent răspuns: mcapata , utilizator 22:29, 16 Ianuarie 2022
Notificati oficial constructorul cu obligatia racordarii imobilului la utilitati-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Multumesc mult. Administratorul , practic nu mai are ce cauta sa administreze doar cele trei apartamente locuite (dintre care unul este al constructorului) Practic nici cele doua apartamente locuite, nu trebuie sa-i plătească nimic, din moment ce nu au facturi pe numele lor? Am înțeles bine? Mulțumesc cu anticipație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi răspundeți dacă o adunare generală poate hotări ... mcapata mcapata Va rog sa-mi răspundeți dacă o adunare generală poate hotări ca intr-un apartament nelocuit sa figureze o persoana???? Deasemenea un administrator poate ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ne consiliați ce putem face in cazul in care constructorul ... mcapata mcapata Va rog sa ne consiliați ce putem face in cazul in care constructorul blocului nu face racordul la Electrica? Au trecut aproape 3 ani și avem și la ora ... (vezi toată discuția)
Am un apartament intr-un bloc cu 8 apartamente. vecinii nu vor ... mcapata mcapata Am un apartament intr-un bloc cu 8 apartamente. Vecinii nu vor sa ne constituim în asociatie de proprietari si isi fac legile lor. La apartamentul meu ... (vezi toată discuția)