avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca am făcut o promisiune de vanzare a unei case ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca am făcut o promisiune de vanzare a unei case vechi ...

Daca am făcut o promisiune de vanzare a unei case vechi. Sa achitat integral suma .sa facut cu procura din partea vânzătorului ptr întocmirea carte funciară. Ptr acte etc plus si de a semna cumpărătorul ptr vânzător.intrebarea este urmatoarea:pot cere la primarie autorizatie de demolare .sa o demolez si apoi sa fac carte funciară doar ptr loc?si daca mi se face cartea funciară cu locul gol mai imi face notarul actul final de vanzare cumpărare
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2022
adita100a, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament gabi23242730 gabi23242730 Buna ziua, Urmeaza sa vand um ap., astazi merg la notar pt. blocarea si scoaterea cartii funciare. Intrebarea mea este daca sunt obligat sa ii las actele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În decembrie 2015 am încheiat o promisiune de vânzare-cumpărare ... Cezar Dragon Cezar Dragon Bună ziua, În decembrie 2015 am încheiat o promisiune de vânzare-cumpărare pentru un teren agricol extravilan la notar urmând să încheiem contractul ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren agricol dumitru62 dumitru62 Buna ziua . In luna Iulie 2010 parintii mei au vandut un teren agricol de 1 ha cu plata pretului integral . In promisiune sa convenit ca toate cheltuielile ... (vezi toată discuția)