avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum privat/drum public (servitute) Buna ziiua! Suntem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum privat/drum public (servitute) Buna ziiua! Suntem interesati ...

Drum privat/drum public (servitute)
Buna ziiua! Suntem interesati sa cumparam un teren de 2 hectare in spatele unui mall din oras.
Problema este ca pe acel amplasament se afla un mall si un magazin de bircolaje cu aprcare comuna.Pe langa mall se afla un drum asfaltat.
Cum putem afla daca acel drum este in posesia proprietarilor mall-ului si are prevazuta servitute sau este drum public facut de primarie?
Intreb deoarece pe viitorul teren se poate intra doar pe acel drum si nu vrem sa cumparam terenul apoi proprietarii de la mall sa puna bariere si sa interzica accesul cumparatorilor veniti la magazinul nostru.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 15:07, 21 Februarie 2022
pe un plan cadastral, unde sunt trecuti proprietarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asfaltare parcare privata platita de toti locatarii buna ziua locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri ... Petru Cristofor Petru Cristofor Buna ziua Locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri de parcare private (cumparate de locatari). Parcarea este a condominiului, asa am inteles, ... (vezi toată discuția)
Accesul la un drum privat NistorT NistorT Buna ziua, In ce conditii poate avea un ne-proprietar acces la un drum privat? E vorba de un drum privat pe care si l-au facut proprietarii unor ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au proprietarii în privința barierei de acces când au drept de servitute pentru drumul de acces într-un ansamblu rezidențial? cyan cyan Intr-un ansamblu rezidential constituit din case, proprietarii au drept de servitute nelimitat pentru drumul de acces, dreptul de servitute este mentionat in ... (vezi toată discuția)