avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... .buna ziua, As dori sa știu cum se demonstrează ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

.buna ziua, As dori sa știu cum se demonstrează alcoolismul ...

.buna ziua,
As dori sa știu cum se demonstrează alcoolismul sau cum altfel pot obtine custodia exclusiva a minorului recunoscut de tata dar care nu a avut niciodată domiciliul comun cu noi.
Nu poate fi pretabil nici la
Pensie alimentara deoarece nu are venit sau bunuri.
Cel mai recent răspuns: cristina_istvan@yahoo.com , utilizator 11:42, 20 Martie 2023
Puteţi demonstra alcoolismul cu ieşiri din spital de la dezalcoolizare, cu reţinerea permisului de conducere de către poliţie din cauza alcoolemiei, cu condamnări ale tatălui pentru agresiune şi scandal sub influenţa alcoolului şi cu martori, dar asta e relativ.
are condamnare pt agresiune sub influenta alcoolului, cum pot obtine eu dovada retinerii permisului pt alcool?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatii la divort maria8888 maria8888 Buna ziua! vreau sa discutam o situatie mai delicata.... sot sotie casatoriti de 5 ani, copil minor de 4 ani...in urma neintelegerilor si viciilor se hotarasc ... (vezi toată discuția)
Familie si minori Necunoscut1996 Necunoscut1996 Buna seara. Eu cu fostul meu partener avem o fetita. Este pe numele lui. In urma procesului ce posibilitati exista ca eu sa castig copilul? El este sub control ... (vezi toată discuția)
Custodie copil - nu pot pleca in vacanta fara acordul tatalui corina1609 corina1609 Buna ziua, In urma unui concubinaj, a rezultat un baietel care in septembrie va implini 2 ani! Din cauza neintelegerilor si alcoolului, eu si tatal lui ne-am ... (vezi toată discuția)