avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,sint în divorț cu soțul meu de 5 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,sint în divorț cu soțul meu de 5 ani,divorț încă ...

Bună ziua,sint în divorț cu soțul meu de 5 ani,divorț încă în desfășurare.Eu locuiesc cu copiii minori în Anlia din 2016 iar sotul locuiește cu o alta femeie în Franța.Problemq este ca refuza categoric reînnoirea pașapoartelor celor 2 minori,acte necesare la școală.Ce pot face?Va rog
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:47, 21 Februarie 2022
introduceti o cerere pe calea ordonantei presedintiala pt suplinirea acordului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanță președințială corectă? Cristina Alex Cristina Alex Bună ziua! Fostul soț a făcut ordonanță președințială,cerând suplinirea consimțământului pt tichete de călătorie Anglia-România,pt emiterea ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa depun o ordonanta presedintiala aimetti aimetti Buna ziua, Prietena mea actuala este casatorita in continuare cu sotul ei dpdv legal, dar el a plecat din casa si a lasat-o balta cu copilul si nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Călătorie în străinătate cu minori adina0423 adina0423 Bună tuturor. Am o întrebare? Cum și cui sa ma adresez pentru a călători în străinătate cu copiii minori, fiind divorțată și având custodie ... (vezi toată discuția)