La ce institutie pot sa reclam directia impozite-taxe din primaria cluj, pe urmatorul subiect.? > detin acte de proprietate apartament cumparat in 2006. Eu nu am stiut la acel moment ca blocul a fost construit fara autorizatie, actele cu suprafetele au fost facute in fals de cadastru, mai departe actele de propietate facute de notar in fals, si aici ma refer in principal la suprafata utila a apartamentului care nu i cea reala, ii marita cu 2 balcoane, plus numarul apt din bloc sunt cu 10 mai multe, in loc de 30 apar 40. .Asta conteaza la calcul impozit apt+parte teren alocat. Dupa 1 an dupa ce sau vandut din apartamente, cu spaga la urbanism sa intabulat i sa dat numar si au intrat in legalitate, dar actele dupa care se calculeaza impozitul au ramas aceleasi. Suprafetele reale utile calculate tot cu balcoane impreuna, iar nr. apt.reale cu acte 30 nu 40 cat figureaza in actele l false. Le am spus ani de zile la rand situatia, desi ei trebuiau sa citeasca si sa verifice hartiile cand le au primit, clar ca si au luat spaga, de asta nu sau sesizat,au fost complici, nu puteau recunoaste smecheria. Desi au si acuma hartiile in fata, respectiv contractul de vz-cump., si cartea de imobil fac pe nebunii ca ei nu vad realitatea, iar daca vreau sa platesc impozit mai mic, sa le aduc alte acte de la cadastru-notar, pana atunci ei pe baza hartiilor existente i mi iau impozit. Stiu ca nu politia se ocupa de cazuri de genul asta,dar nu stiu exact unde sa ma duc sa le fac plangere.?