avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am o cerere de chemare in judecata referitoare la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am o cerere de chemare in judecata referitoare la plata nedatorata ...

Am o cerere de chemare in judecata referitoare la plata nedatorata si recuperarea prejudiciului facut de catre salariati instituției, un numar de peste 50 angajati, trebuie sa trimit la instanta, pe langa exemplarul pt instanta, cate unul pentru fiecare salariat, adica 50 si ceva de cereri de chemare în judecata?
Cel mai recent răspuns: CIA Stefania Evelina Dascalu , Avocat 12:29, 22 Februarie 2022
Trebuie sa trimiteti exemplare pentru toate partile plus unul pentru instanta. Daca sunt 50 de salariati parati, 51 de exemplare. Daca ulterior paratii vor avea un reprezentant comun, puteti trimite un singur exemplar pentru cei ce au acelasi reprezentant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de chemare in judecata depusa online - 3 exemplare gev gev Buna ziua, daca depun online cererea de chemare in judecata cum fac cu exemplarele pentru pârât? Stiam ca trebuie depuse in 3 exemplare, dar online cum fac? (vezi toată discuția)
Deschidere proces prin posta florinstoica28 florinstoica28 Buna ziua pot va rog sa deschid un proces prin posta Va multumesc (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)