avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model de intampinare la recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model de intampinare la recurs

Buna seara,
Am castigat la Tribunalul Sibiu un proces cu fostul meu angajator printre altele dispunandu-se si reintegrarea mea pe postul detinut anterior. Societatea a emis decizie de reintegrare, mi-a trimis adresa sa ma prezint la serviciu si a inregistrat la ITM actul aditional prin care se anula decizia de concediere si se prodeda la reintegrarea mea. M-am prezentat, cuminte, la serviciu. Dupa ce s-a facut comunicarea hot.judecatoresti, m-am trezit ca firma a introdus recurs...in conditiile in care a emis trei acte (decizie, adresa, act aditional), adica isi contesta propriile documente!
Pe 25 ianuarie am termen la Curtea de Apel Alba.
Ma puteti ajuta cu un model de intampinare si cu informatii despre procedura in ceea ce priveste recursul?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 15 Noiembrie 2012
Mi se pare ca este formulata corect intampinarea respectiva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere alt termen la recurs? pacurariu maria pacurariu maria Daca nu am inaintat intampinare la recurs pot cere o amanare sa imi formulez intre timp intampinarea astfel sa ma incadrez in cele 5 zile pentru a mi se lua in ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva unei sentinte civile ( recurent - politia ) dacris dacris Buna seara! Am cerut cateva sfaturi acum ceva vreme pe acest forum in legatura cu contestatrea unei amenzi pentru tulburarea linistii publice. Le multumesc ( ... (vezi toată discuția)
Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)