avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Sunt președintele unei asociații de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Sunt președintele unei asociații de proprietari ...

Bună seara. Sunt președintele unei asociații de proprietari cu 9 blocuri. Avem angajata o firma de administrare asociații și vreau o expertiză contabilă privind situația financiară a asociației. Asociația este înființată din anul 2013 și nu s-a făcut nici o expertiză până acum. Ce costuri credeți că implică o astfel de expertiză?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:21, 22 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunsul este conditionat de mai multe elemente
Costul este conditionat de persoana -care urmeaza sa execute verificareafinanciar contabila, = ,persoana fizica autorizata,PFA perioada de verificat unu sau mai multi ani si obiectivele
Puteti contracta expertiza financiar contabila prin expert CECCAR cu care puteti negocia perioada de verificat nu se
justifica perioada mai mare de 3 ani decat in cazul suspiciuni de incalcare legislatie cu existenta de prejudiciu, si obiectivele expertizei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proasta administrare a banilor si distrugerea imobilului cu buna stinta suspect de furt Tarnita Alexandru Tarnita Alexandru Locuesc in Timisoara si administratorul si presedinta care a fost aleasa de dinsul isi bat cu buna stinta joc de blocul an care locuesc ... (vezi toată discuția)
Audit pentru asociatia de proprietari little_30devil little_30devil Buna seara, O parte din locatari vrem sa se efectueze un audit la asociatia blocului nostru. Functionam fara cenzor de 2 ani, administratorul este angajat ... (vezi toată discuția)
Expertiză cornel1592 cornel1592 Unde pot solicită și cum se procedează pentru a se putea efectua o expertiză contabilă_ audit, cu obiect verificarea în totalitate a gestiuni ... (vezi toată discuția)