avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am o rulota tip fast-food in care fac gogoși.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am o rulota tip fast-food in care fac gogoși.

Buna seara. Am o rulota tip fast-food in care fac gogoși. Întrebarea este dacă am voie sa merg la târgurile săptămânale ptr că am fost la târgul de la Facai langa Craiova și mi s-a spus că nu am voie cu gogoși ptr că primesc amenda. Țin să precizez că mai era un foodtrack dar ăla avea voie (că cică are cunoștințe ) așa mi s a spus . Vă mulțumesc .
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:44, 25 Februarie 2022
Aveti nevoie de autorizatie de la primarie (pentru amplasament si comercializare) si DJSP, DJSV (pentru comercializare).
Aceste acte DSP și DSV le dețin . Primaria Craiova nu mai da autorizări de amplasament pe spațiul public. Eu fiind mobila întrebăm dacă am voie la târgul săptămânal unde vin toți comercianții ambulanți a și mine stau 3 -4 ore cât tine târgul și plec. Îmi trebuie autorizare și în aceste condiții ??


POPA GHEORGHE a scris:

Aveti nevoie de autorizatie de la primarie (pentru amplasament si comercializare) si DJSP, DJSV (pentru comercializare).

Aveti nevoie de autorizatie de la primarie pentru comert in targ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru comercializare produse fastfood (rulota/van) dct dct Salut, Doresc sa deschid pe raza orasului Constanta si/sau Mamaia un fast-food mobil (rulota mobila - tractabila sau catering van pe roti). In principiu as ... (vezi toată discuția)
Autorizare food truck comercial DANIEL_CODRU DANIEL_CODRU Buna ziua. In vederea deschiderii/autorizarii unui food truck commercial, in ipoteza in care va functiona amplasat pe in teren privat imi puteti spune daca ... (vezi toată discuția)
Obtinerea autorizatiei de functionare si autorizare dsp in orasul tulcea balaurian balaurian Salut Locuiesc in Tulcea. Vreau sa imi deschid o autorulota fastfood in orasul Tulcea. Am fost la primarie pentru a obtine informatii referitoare la ... (vezi toată discuția)