avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatie pentru comercializare produse fastfood ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatie pentru comercializare produse fastfood (rulota/van)

Salut,

Doresc sa deschid pe raza orasului Constanta si/sau Mamaia un fast-food mobil (rulota mobila - tractabila sau catering van pe roti). In principiu as avea doar un singur produs fast food spre comercializare. Societatea comerciala exista deja (SRL).

Ma intereseaza in ce conditii pot obtine o autorizate pentru vanzare "ambulanta". In Constanta mai exista un catering van care comercializeaza inghetata in diverse locuri din oras - parcare mall/parc/faleza si altele.

O zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 16:07, 7 Mai 2012
Primul drum duce spre primarie: interesati-va - pe plan local - ce conditii trebuie sa indepliniti, deoarece usor se poate intampla ca comertul ambulant (dar pe domeniu public) sa fie reglementat prin hotarare al consiliului local. Nu in ultima instanta, si tot la serviciul autorizari din cadrul primariei, vi se va spune daca aveti de plata taxe locale, daca aspectul rulotei este sau nu corespunzator, etc....
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2012
ContSters44758, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o rulota tip fast-food in care fac gogoși. Janina Budulan Cocos Janina Budulan Cocos Buna seara. Am o rulota tip fast-food in care fac gogoși. Întrebarea este dacă am voie sa merg la târgurile săptămânale ptr că am fost la târgul de la ... (vezi toată discuția)
Obtinerea autorizatiei de functionare si autorizare dsp in orasul tulcea balaurian balaurian Salut Locuiesc in Tulcea. Vreau sa imi deschid o autorulota fastfood in orasul Tulcea. Am fost la primarie pentru a obtine informatii referitoare la ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)