avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna seara, Ieri seara contul de Instagram mi-a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna seara, Ieri seara contul de Instagram mi-a fost spart, cred ...

Buna seara,
Ieri seara contul de Instagram mi-a fost spart, cred ca fost de un grup din afara, modificând datele contului (neputând sa îl recuperez) și accesând-mi conversațiile, agresând prietenii/ urmăritori cu mesaje, probabil ca sa obțină acces și la telefoanele acestora, și a conturilor bancare. Ce as putea face in aceasta situație?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:17, 23 Februarie 2022

iuliit a scris:

Buna seara,
Ieri seara contul de Instagram mi-a fost spart, cred ca fost de un grup din afara, modificând datele contului (neputând sa îl recuperez) și accesând-mi conversațiile, agresând prietenii/ urmăritori cu mesaje, probabil ca sa obțină acces și la telefoanele acestora, și a conturilor bancare. Ce as putea face in aceasta situație?

Plângere la politie, dar nu ți fa mari sperante
Plus plangere la Meta ( mama* instagramului).
Discutati cu centrul de suport...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook pentru ... ionix2727 ionix2727 Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal si business pentru asociere cu un cont de instagram ce nu imi apartine ( al unui hacker) ... (vezi toată discuția)
Contul tu de facebook a fost suspendat deoarece contul tu de ... Evelin Deiac Evelin Deiac Contul tu de Facebook a fost suspendat deoarece contul tu de Instagram trandieuhienag 3jqcq nu respect regulile noastre. Mai ai la dispozitie 180 zile pentru ... (vezi toată discuția)
duminica seara mi s_a spart contul de instagram. mi ... Ancafiruta Ancafiruta Bună ziua duminica seara mi s_a spart contul de instagram. Mi s-a modificat numele de instagram și adresa de e-mail și parola eu nemaiputând sa întru în ... (vezi toată discuția)