avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Fiscalitate. Doresc sa aflu și eu daca am făcut o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Fiscalitate. Doresc sa aflu și eu daca am făcut o societate ...

Fiscalitate. Doresc sa aflu și eu daca am făcut o societate pe numele meu la dorința unei rude și acum am primit înștiințare de la anf pentru datorii neachitate ce se poate întâmpla? Eu nu am nimic pe numele meu și când am vorbit cu ruda respectivă a zis că face reeșalonare și le achită dar vreau să știu ce se poate întâmpla dacă nu se ține de cuvânt.

Alte discuții în legătură

Cred ca m-a "fraierit" un avocat bucurescu bucurescu Buna seara, acum ceva ani buni tatal meu care a decedat, a facut in 2005 un contract notarial cu o anume persoana. Persoana respectiva a infiintat in 2007o ... (vezi toată discuția)
Recuperatori creante gogu002 gogu002 Am facut un credit de nevoi personale de10000 euro in anul 2006.Am platit ratele timp de 3 ani ,dar de1an nu am mai putut sa platesc.Am primit notificare de ... (vezi toată discuția)
Solutionare sit. srl cu datorii la bugetul de stat Davey Davey Buna ziua! Situatia pe care doresc sa o expun este putin mai complicata asa ca doresc sa va multumesc anticipat pt rabdarea de a-mi citi mesajul. Am avut ... (vezi toată discuția)