Am facut un credit de nevoi personale de10000 euro in anul 2006.Am platit ratele timp de 3 ani ,dar de1an nu am mai putut sa platesc.Am primit notificare de la banca sa platim suma restanta in totalitate.Din suma restanta am reusit sa platesc suma de 1800 euro(diferenta de 1300 euro nu am mai avut-o pt a achita in totalitate restanta).Cu toate acestea banca a trimis dosarul unei firme de recuperare.Am primit instiintare de la firma de recuperare ca in termen de 5 zile sa platesc integral suma(bani de care eu nu dispun).V-as ruga sa-mi spuneti ce este de facut in aceasta situatie,unde trebui sa merg pt a clarifica situatia (banca sau firma de recuperare pt o reesalonare )pt a evita executarea silita.VA MULTUMESC
Termenul de 5 zile este o procedura dar daca discutati cu firma recuperare sa va amane a-ti putea sa o rezolvati amiabil chiar daca ei o sa zica ca nu se poate sa incercati sa le explicati.
Ma aflu in aceeasi situatie doar ca suma datorata de mine este de 5000 de euro. Nu mai am loc de munca si nimic pe numele meu. Ce mi se poate intampla?
Datorie la banca
gogu002
am si eu o prblema am facut un credit de nevoi personale fara garantie in 2006 de 10,000 euro am achitat pana anul trecut toate ratele si de un an nu am mai ... (vezi toată discuția)