avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara . Am contactat o firma de construcții ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara . Am contactat o firma de construcții pentru montarea ...

Buna seara .
Am contactat o firma de construcții pentru montarea lvt ( un fel de parquet laminat doar ca din plastic ) eu am însistat ca , firma de construcții sa îl monteze fără rosturi de dilatare la uși … acuma lvt sa deformat iar eu am apelat la OPC pentru a schimba lvt .. cei dela OPC ai decis ca firma de construcții sa îmi dea bani înapoi pe manopera totuși eu as vrea sa ii dau ii judecată pentru a schimba lvt pe bani lor
Va Mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:57, 24 Februarie 2022
este dreptul dvs sa-i actionati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare bunuri Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Am facut pe data de 04.05.2015 o comanda de usi de interior la o firma din bucuresti si am achitat suma de 3.000 lei si mai aveam de achitat 2.700 ... (vezi toată discuția)
Nedumerire garantie!! cristy_toma cristy_toma Buna seara!! Ma numesc Toma Cristian! Va contactez pentru a va cere un sfat in legatura cu o problema cu care ma confrunt! Am cumparat acum ... (vezi toată discuția)
Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)